Snode plannen? Oeehhhhh yeah!

Dat komt goed uit, ik hou namelijk wel van plannen smeden. Zonder plan bereik je ook nooit je doel. Dat ben je wel met mij eens denk ik?

Je doet mij een hoop plezier als je dit blog onder jouw netwerk zou willen delen. Hier vind je het stappenplan wat jou zal helpen bij het positioneren van jezelf als merk en het ontdekken van jouw "haakje".

"Een haakje Manon? Serieus?"

Bloedserieus. Ja, het is "maar" een gratis stappenplan, het zijn maar wat gratis tips... Mijn blog in combinatie met dit werkboekje is goud waard. Want als jij dit helemaal tot je neemt, het niet alleen leest, maar ermee aan de slag gaat dan kom je misschien wel tot een fantastisch idee of ontdek je een marge-gebied. Wie zal het zeggen?

Dit is namelijk precies wat ik heb gedaan! En als het mij lukt in een verzadigde en moeilijke markt? Dan kun jij het ook! Hop aan de slag!

Doordat jij deze freebie Mogen wij wel concluderen dat jij:

  • Jouw bedrijf serieus neemt. De tijd van ploeteren (met je passie) is verleden tijd.
  • Graag jezelf wilt ontwikkelen & ontplooien. De wereld gaat snel, je moet jezelf in feite steeds opnieuw ontdekken en uitvinden. En die weg legt lang niet iedereen af! Jij wel! Hands up partner!
  • Je bent toe aan het (her)positioneren van jezelf. Als merk. De eerste stap heb je inmiddels gezet. Hoe voelt dat? Goed toch? 

En? Haak je aan op wat ik je zo graag wil meegeven?

PS 1: Wil jij met een kritische blik gaan kijken naar de fundering van jouw personal brand? Meld je dan hier aan voor de branding7daagse (ook weer gratis jaja).

PS 2: Wil je nu voor eens en voor altijd korte metten maken met jouw koers en focus? Weten waar je staat, waarom je daar staat en met wat je daar dan staat?  Meer over mijn (betaalde) volledige en complete personal branding cursus lees je hier

Mocht je interesse hebben dan nodig ik je van harte uit mijn cursisten aan te spreken in de Facebook Community of bel mij gewoon even :-)

Ben je nog niet zover? Geen punt! Zorg er in ieder geval wél voor dat je lid bent van mijn Facebook Community(heel veel gratis content!)

Heb je een vraag? Mail mij gerust op mail@manontoma.nl of stuur mij een whatsapp: 06 14 56 34 55