Hi! Ik ben Manon Toma. Ik wil dat jouw klant ziet hóe tof jouw merk is! 

Als personal & digital brand designer help ik jóu als ambitieuze en online actieve ondernemer met het opmerkelijk (her) positioneren en kenmerkend presenteren van jezelf als personal brand. 

Jij gaat jezelf alleen onderscheiden door je te focussen en te concentreren op dátgene waar jij goed in bent en op dátgene wat jou anders maakt.

Met een aansprekend en aantrekkelijk geheel kom jij én blijf jij op de radar van jouw publiek. Door (inter)actie te creëren vanuit jouw personal brand naar beeld, design én content ontstaat er beleving. Dit is belangrijk omdat dít ervoor zorgt dat jij wordt opgeMERKt!

Gevolg: jouw bedrijf groeit zoals jij dat voor ogen hebt.

Resultaat: meer winst in geld, maar vooral in tijd (ons belangrijkste goed).

Door éérst te werken aan de input (personal branding) en pás daarna aan de output (visual branding & social branding) creëer je pas écht een b(r)and 

personal branding voor online ondernemers.png
  1. Bekijk hier mijn online cursus aanbod.
  2. Bekijk hier hoe we kunnen samenwerken.
  3. Lees hier met wie ik zoal samen werk.
Veel ondernemers die online actief (willen) zijn worstelen met hoe zij zichzelf als merk moeten positioneren, presenteren én promoten.

Ik spreek uit ervaring, want als iemand in een verzadigde en moeilijke markt zat ben ik het wel. De grafische branche is net een kweekvijver. Daarnaast plukken ondernemers tegenwoordig zo een logo kant en klaar van internet af en maken ze zelf hun communicatiemiddelen met een gratis ontwerpprogramma.

Ik weet dus écht waar jij mee worstelt.  

Lees hier de stappen die ik gezet heb waardoor het nu goed gaat. Daar ben ik mega trots op! 

Moet jij knokken voor klanten
óf knokken de klanten voor jou?

Waarom met mij werken in plaats van met een personal branding coach en/of (web)designer?
3 redenen:

Stap 1: Positioneren

In tegenstelling tot een grafisch of website ontwerper zet ik een stap terug. Klakkeloos gaan ontwerpen zonder plan en strategie is voor mij een no-go. Ik ben opMERKzaam en innovatief ingesteld. Ik heb een shitload aan verbeeldingskracht en zie het totaalplaatje al snel voor me. We gaan aan de slag met jouw positionering en personal brand plan.

Stap 2: Presenteren

In tegenstelling tot een personal branding coach zet ik vervolgens een extra stap (dus je hoeft niet wéér naar een derde partij) door ook de visuele vertaalslag met jou te creëren. Ik focus mij hierbij met name op digital design en hoe je online het beste kunt opvallen.

Stap 3: Promoten

Vervolgens laat ik jou nóg niet los zodra je een logo en website hebt. Je hebt niets aan alleen website. Als je het vervolgens niet dusdanig presenteert én promoot dan schiet je er nog niets mee op. 

Branding & Beyond

Ik werk samen met andere experts om jou op álle vlakken vooruit te helpen. Denk hierbij aan: copy, fotografie, e-mailmarketing, het gebruiken van online tools, salespagina's, video, en eLearning (online programma's). Alles onder één virtueel dak. Geen groot reclamebureau, maar een virtuele plek om jouw bedrijf online te gaan vestigen met alles wat jíj daarbij nodig hebt.

Ook al doe je hetzelfde, je bent NIET hetzelfde!
— Manon Toma