Wil je mij en mijn team inschakelen voor jouw personal branding & beyond?

dat kan! Wij ontwerpen samen jouw complete online brand identity. Dit gaat in drie fases:

1:Positioneren / 2:Presenteren / 3:Promoten

***Vanaf januari 2018 is er weer plek voor een compleet traject!***

〤 Waarom dit complete traject bij mij en met mij volgen?

First things first: 'even' een logo laten maken doe ik niet. Zonder na te denken gaan ontwerpen is voor mij écht een no-go! Een middagje brainstormen over jouw personal brand? Kan niet. Ook al lees je dat online. Dit is een proces wat meer tijd nodig heeft. 

"Ik wil weten wie jij bent, wat jou drijft, wat jouw verhaal is en wie jij wilt gaan bereiken. Zonder jouw verhaal te kennen kan ik geen boekomslag ontwerpen."
 • In tegenstelling tot een personal branding expert zet ik een extra stap door óók de visuele vertaalslag met jou te creëren en verdere stappen te zetten. 
 • In tegenstelling tot een grafisch of website ontwerper zet ik juist een stap terug. Klakkeloos gaan ontwerpen zonder plan en strategie is voor mij een no-go. 
 • En dan nog laat ik je niet los. Daar waar jouw behoefte ligt kan ik jou helpen.  Ik werk samen met fijne mensen met elk hun expertise. Denk daarbij aan e-mailmarketing, Facebook Bots, Video, eLearning en copywriting. Met elk van hun werk ik zelf ook graag samen.

Jouw doel:

Op de radar komen van jouw publiek. Meer likes, shares, followers & opt-ins op je email lijst. 
Een online identiteit waar je trots op bent. 

Jouw resultaat: 

Doordat je bewust keuzes gaat maken en hier bewust naar gaat handelen, word je op den duur ook bewust benaderd. Dit levert meer winst in geld op, maar vooral ook in tijd (ons belangrijkste goed). Ik geloof namelijk dat een goedlopend bedrijf ook tijd creëert.

〤 Concreet als wij gaan samenwerken?

 1. P O S I T I O N E R E N
  ✓ Je krijgt toegang tot de online leeromgeving: 'Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk'. Aan de hand van werkbladen en filmpjes leg je de basis voor jouw personal brand. Hierbij maak ik gebruik van een uniek systeem waarin ik ben opgeleid vanuit de VS. Ik ben de enige adviseur in Nederland!
   
 2. P R E S E N T E R E N
  ✓ Ik maak n.a.v. stap 1 de visuele vertaalslag: Een digitaal brand moodboard én brand stylesheet wat het uitgangspunt vormt.
   
 3. P R O M O T E N 
  Ik zet 'on brand' visuals/plaatjes voor jou op die je zelf steeds opnieuw kunt aanpassen. Je kunt in deze fase ook kijken wat je zou willen qua online marketing. Ik kan je dan eenvoudig koppelen aan een van mijn vaste samenwerkingspartners.

Prijs v.a. 3995,- ex. BTW.  LET OP: De uiteindelijke prijs hangt af van jouw specifieke wensen.

〤 Dit pakket bevat in ieder geval:

 • De online training: 'Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk'. 
  (t.w.v. 1195,- euro = Wij-Doen-Het-Samen-Variant). In deze leeromgeving maak ik dus ook gebruik van het unieke systeem waarvan ik de enige adviseur ben in Nederland. 
 • Een brandstyling (brand moodboard & brand stylesheet). 
 • Een logo + website (5 basispagina's + blog).
 • Een basis set visuals/plaatjes voor Social Media.
 • Online brainstorm sessies van 3 x 45 minuten. (In te zetten bij aanvang, tijdens en na oplevering. Zo denk ik ook samen met jou mee over jouw Social Media strategie en online marketing acties.) 
 • De online training 'Create Catchy Content': Content bedenken, plannen en creëren. (t.w.v. 325,- euro).
 • Een "on-brand" fotoshoot: 2,5 uur shooten en 5 beelden t.w.v. 500,- ex. BTW.

Optioneel:

 • Make-Up, haar en kledingstyling: voor en tijdens de fotoshoot.
 • Copy: "Standaard Webpakket" teksten door Charlotte Den Hartogh: 675,- ex. BTW. 
 • Video: Filmen duurt de gehele dag door mijn collega's Alexander Heeren & Pelpina Trip. Deze dag is incl. begeleiding vooraf en tijdens de dag. Hierna volgt ook nog het editen. Vanaf: 1995,- ex BTW.
 • Online cursus: Wil je jouw diensten omzetten naar e-learning? Een online programma maken doe ik in samenwerking met een opleidingsdeskundige en een technisch ontwikkelaar.
 • Online Marketing: Facebook advertenties, een SEO check, een Facebook Bot, alles is mogelijk.

〤 Dit is voor jou als jij:

 • Jij groei ambities hebt en jezelf als merk wilt gaan (her)positioneren, presenteren én promoten.
 • Je net de KvK uitwandelt en staat te trappelen om jouw product of dienst meteen op een aansprekende en aantrekkelijke manier neer te zetten. Jij bent het type: als ik het doe, dan doe ik het goed.

〤 Dit is niet voor jou als:

 • Je denkt dat jouw personal brand binnen een week staat. 
 • Je snel een logo en website nodig hebt.
 • Je krijgt bij mij alles of niets. Ik geloof niet in het aanleveren van losse stukjes, we leggen de complete puzzel of anders niks. Ik ben de enige ondernemer in Nederland die dit complete pakket zo aanbied en ben daarom vaak volgeboekt.
 • Pluspunt is dat ik nauw samenwerk met mensen op allerlei expertises en je daarom in de complete online (her)lancering kan helpen. Ik werk samen met een videograaf, fotograaf, tekstschrijver, technisch ontwikkelaar, webbouwer, opleidingskundige, e-mailmarketingspecialist enzovoorts.

〤 Voorbereiding

Personal branding is niet iets wat je even doet. 

 1. De voorbereiding voor jou is minimaal 8 weken. je kijkt toegang tot de online omgeving.
 2. Doorlooptijd hierna is +/- 2 maanden. 

〤 Heb je interesse?

Omdat ik momenteel zoveel aanvragen krijg bied ik dit pakket beperkt aan en alléén in combinatie met de personal branding cursus.

Zonder input = geen output.

Wil je even overleggen en vragen stellen? Snap ik! Mail mij op mail@manontoma.nl of bel naar 06 14 56 34 55.

Brainpicken

Even koffie drinken, kennismaken en ideeën wisselen? Hartstikke leuk! Je kunt met mij een  "Sparren Op Skype Sessie" boeken vanaf 60 minuten. Een uur is 150,- ex BTW. Investering per half uur extra : 50,- euro ex BTW.

Wat klanten zeggen:

Ingrid vertelde:

Testimonial.jpeg

"Ik krijg zoveel toffe reacties! Naar aanleiding van mijn hele nieuwe brand styling ben ik al met 1 nieuwe klant in contact gekomen en met 1 nieuwe samenwerkingspartners. Zo bijzonder en gaaf! Manon heeft mij echt geholpen precies neer te zetten wie ik ben, wat ik doe, hoe ik wil overkomen en welk klanten ik wil aanspreken."

Klik hier voor meer testimonials

branding expert nederland

Onderstaande Facebook Live laat je in vogelvlucht zien hoe een traject met mij er uit ziet.